Nieuws

28 februari 2023

Vacature administratief medewerker

Anders Invest is een investeringsmaatschappij die investeert in industriële bedrijven, (zorg)vastgoed en food & agri. Wij doen het Anders: zijn gericht op de lange termijn, betrokken en werken op een manier waarbij relaties centraal staan. Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, transparantie en wederkerigheid.

Sinds de oprichting in 2014 zijn 4 investeringsfondsen opgezet met een totaal volume van bijna 400 miljoen euro. Het kapitaal is verschaft door circa 500 ondernemende investeerders, family offices en het fondsmanagement zelf. Anders Invest kenmerkt zich door een positieve werkcultuur waarin onderling vertrouwen de basis vormt. Het team bestaat uit 22 personen en we verwachten de komende jaren verder te groeien.

Wij groeien snel en zoeken daarom voor Anders Invest een flexibele en enthousiaste

Administratief medewerker 

(32-40 uur per week | M/V | Maarsbergen)

-  Ondersteuning bij de controlling van alle vastgoed entiteiten

-  Samenwerking met externe vastgoedbeheerders m.b.t. de uitbestede financiële administratie

-  Verwerking dagelijkse financiële mutaties: inkoop- & verkoopfacturen, bankverwerking

-  Ondersteuning bij alle voorkomende financiële werkzaamheden ( o.a. financiele rapportages, debiteurenbeheer, BTW aangiftes)

-  Administratieve ondersteuning bij kapitaalrondes

-  Postverwerking, scannen & archiveren

Over de functie
In deze functie zul je onder meer de volgende activiteiten uitvoeren:

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over goede administratieve vaardigheden, werkt secuur, hebt oog voor detail, bent integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als financieel, administratief medewerker krijg je een grote mate van zelfstandigheid. Wij zoeken iemand die hier zelf een passende invulling aan kan geven.
Verder beschik je over:

-  Minimaal MBO werk- en denkniveau, MBO+ Bedrijfsadministratie

-  Fiscale basiskennis

-  Kennis van/ervaring met MS-office, boekhoudprogramma (Bijv Exact)

-  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

-  Goede communicatieve vaardigheden

-  Flexibele opstelling en een teamplayer

-  Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

-  Bij voorkeur woonachting in omgeving Maarsbergen

Wat bieden wij jou?

-  Een uitdagende functie in een ondernemende en dynamische werkomgeving, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

-  Je werkt in het finance team (4 personen)

-  Open en informele bedrijfscultuur

-  Een arbeidsovereenkomst voor 32 of 40 uur per week

-  Marktconform salaris

-  Flexibele werktijden

Je werkt op het prachtige Landgoed Anderstein in Maarsbergen en combinatie met thuiswerken is mogelijk. Je gaat hierbij onderdeel uitmaken van een energiek en enthousiast team van 22 mensen dat dagelijks werkt aan haar missie om investeerders een goed rendement te bieden op een manier die recht doet aan haar kernwaarden.

Anders Invest heeft de werving en selectie van deze vacature uitbesteedt aan The AdminPeople. Kandidaten die rechtstreeks bij Anders Invest solliciteren alsmede kandidaten van bureaus worden direct doorgestuurd naar The AdminPeople ter afhandeling.

Bureaus die geschikte kandidaten hebben voor deze functie kunnen direct contact opnemen met The AdminPeople op telefoonnummer 0348-490006. Contactpersoon is Harold van Aart.


 

Ander nieuws

industrie

Industriefonds realiseert kapitaalronde van € 50 mio Met het Anders Invest Industrie Fonds hebben we afgelopen week een succesvolle kapitaalronde gerealiseerd waarbij we ruim € 50 miljoen hebben opgehaald om in de komende 12 maanden te investeren in Nederlandse MKB productiebedrijven vanaf circa € 10 miljoen omzet met een eigen product. Het Anders Invest Industrie Fonds heeft een oneindige looptijd en investeert voor de lange termijn in bedrijven zonder exit-gedreven te zijn.    De wervingsdoelstelling was met €45-50 miljoen in de 10e kapitaalronde hoger dan ooit tevoren. Het enthousiasme onder de zittende investeerders en nieuwe toetreders was onverminderd en leidde tot inschrijvingen van € 75 miljoen waarvan we ruim € 50 miljoen hebben toegekend. Diverse investeerders moesten we teleurstellen met een lager dan gewenste toedeling. De ruim 120 nieuwe investeerders waarvoor we plaats konden maken doen mee voor een eerste inleg van € 100.000. In deze ronde was er, zoals bij elke ronde, alle ruimte voor uitstappen. Op deze manier is het lange termijn fonds toch een liquide investering.

Lees verder

17 mei 2023

industrie

Anders Invest koopt Burgers Carrosserie Anders Invest heeft Burgers Carrosserie uit Aalsmeer overgenomen. Burgers, opgericht in 1925, is fabrikant van speciale Double Deck Trailers. De onderneming heeft een omzet van circa € 40 miljoen en biedt werk aan ruim 85 mensen. Het bijna 100 jaar oude Burgers produceert Double Deck Trailers en maatwerk trailers op haar locatie in Aalsmeer waar ze beschikt over een in-lijn assemblage en spuiterij. De Double Deck Trailer beschikt door haar optimale ruimtebenutting over circa 60% meer laadcapaciteit dan een conventionele trailer. Niet alleen kan één chauffeur meer vracht vervoeren, de vergrote laadcapaciteit verhoogt eveneens de efficiency van de logistieke afhandeling. Vanwege de vraag naar duurzame vervoersoplossingen en tekorten aan logistieke arbeidskrachten ziet Burgers nog veel groeipotentieel voor de Double Deck Trailer. Burgers levert haar trailers aan toonaangevende klanten waaronder Action, Zeeman en Jumbo. Daarnaast bedient Burgers klanten met onderhoud en reparaties vanuit service locaties in heel Europa. De aandelen in Burgers zijn overgenomen van Ton Burgers en Jan Verweij. Naast Anders Invest neemt ook Jeroen Naalden, CEO van Burgers, een aandelenbelang in de onderneming.

Lees verder

10 mei 2023


Al het nieuws