aandacht geeft groei. Ons verhaal

08 september 2022

Vacature administratief medewerker

Anders Invest is een investeringsmaatschappij die investeert in industriële bedrijven, (zorg)vastgoed en food & agri. Wij doen het Anders: zijn gericht op de lange termijn, betrokken en werken op een manier waarbij relaties centraal staan. Onze kernwaarden zijn duurzaamheid, transparantie en wederkerigheid.

Sinds de oprichting in 2014 zijn 4 investeringsfondsen opgezet met een totaal volume van bijna 400 miljoen euro. Het kapitaal is verschaft door circa 500 ondernemende investeerders, family offices en het fondsmanagement zelf. Anders Invest kenmerkt zich door een positieve werkcultuur waarin onderling vertrouwen de basis vormt. Het team bestaat uit 22 personen en we verwachten de komende jaren verder te groeien.

Wij groeien snel en zoeken daarom voor Anders Invest een flexibele en enthousiaste

Administratief medewerker 

(32-40 uur per week | M/V | Maarsbergen)

-  Ondersteuning bij de controlling van alle vastgoed entiteiten

-  Samenwerking met externe vastgoedbeheerders m.b.t. de uitbestede financiële administratie

-  Verwerking dagelijkse financiële mutaties: inkoop- & verkoopfacturen, bankverwerking

-  Ondersteuning bij alle voorkomende financiële werkzaamheden ( o.a. financiele rapportages, debiteurenbeheer, BTW aangiftes)

-  Administratieve ondersteuning bij kapitaalrondes

-  Postverwerking, scannen & archiveren

Over de functie
In deze functie zul je onder meer de volgende activiteiten uitvoeren:

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over goede administratieve vaardigheden, werkt secuur, hebt oog voor detail, bent integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als financieel, administratief medewerker krijg je een grote mate van zelfstandigheid. Wij zoeken iemand die hier zelf een passende invulling aan kan geven.
Verder beschik je over:

-  Minimaal MBO werk- en denkniveau, MBO+ Bedrijfsadministratie

-  Fiscale basiskennis

-  Kennis van/ervaring met MS-office, boekhoudprogramma (Bijv Exact)

-  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

-  Goede communicatieve vaardigheden

-  Flexibele opstelling en een teamplayer

-  Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

-  Bij voorkeur woonachting in omgeving Maarsbergen

Wat bieden wij jou?

-  Een uitdagende functie in een ondernemende en dynamische werkomgeving, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

-  Je werkt in het finance team (4 personen)

-  Open en informele bedrijfscultuur

-  Een arbeidsovereenkomst voor 32 of 40 uur per week

-  Marktconform salaris

-  Flexibele werktijden

Je werkt op het prachtige Landgoed Anderstein in Maarsbergen en combinatie met thuiswerken is mogelijk. Je gaat hierbij onderdeel uitmaken van een energiek en enthousiast team van 22 mensen dat dagelijks werkt aan haar missie om investeerders een goed rendement te bieden op een manier die recht doet aan haar kernwaarden.

Heb je interesse en pas je naadloos op de vacature? Solliciteer dan bij Marjan Klingeman – financieel directeur. Reacties graag inclusief CV en motivatiebrief naar mklingeman@andersinvest.nl of voor meer informatie, neem contact op met Marjan Klingeman nul zes-55292825.

Ander nieuws

industrie

Rien Wisse start bij het Anders Invest Industrie Fonds Per 1 januari 2023 zal Rien Wisse starten als Investment Director bij het Anders Invest Industrie Fonds. Hij heeft 20 jaar ervaring als CEO van BUVA, een innovatief bedrijf op het gebied van hang- en sluitwerk van deuren en ramen, woningventilatie en duurzame verwarmingsconcepten. Door de transitie van producten-verkoop naar verkoop van energie-concepten groeide BUVA in zijn tijd van € 25 naar bijna € 70 miljoen omzet per jaar.  Rien brengt relevante operationele ervaring mee vanuit de resultaten die bij BUVA werden gerealiseerd: Digitalisering: sterke transitie naar digitale processen, bijvoorbeeld EDI met klanten en leveranciers, ERP implementatie, machines op andere locatie aansturen, remote werken voor iedereen, etc. Productie automatisering: omgebouwd naar 24/6 waarvan 8 uur per dag bemand. Rest van de dag is BUVA een “dark factory”. Logistiek concept: bij BUVA wordt alles op trolleys geleverd. Pallets, karton, plastic zijn zo veel als mogelijk afgeschaft.   Daarvoor werkte Rien ruim 10 jaar bij Alcoa Bouw Groep in management functies van bedrijven die aan de bouw leverden. Zijn achtergrond ligt in HTS Bouwkunde en bedrijfskunde. Binnen het Industriefonds zal hij verantwoordelijk zijn voor bedrijven uit het cluster bouw: Bincx, Topvorm en VIOS.  Rien zal samen met de andere 12 industrie-professionals het Anders Invest Industrie Fonds verder uitbouwen. We zien uit naar zijn komst.

Lees verder

06 december 2022

vastgoed

Huize Sonnevanck Op 13 september j.l. heeft de levering plaats gevonden van de kleinschalige woon- en zorgvoorziening ‘Huize Sonnevanck’ in Gemeente Groenlo. De kleinschalige woon- en zorgvoorziening voorziet in 17 wooneenheden, een gezamenlijke huiskamer en een prachtige tuin die uitkijkt op de gracht en het centrum van Groenlo. Eminent Wonen & Zorg biedt hier kleinschalige particuliere zorg met een hoog kwaliteitsniveau van service, verzorging en verpleging in een fraaie en huiselijke woonomgeving. Maurits Jansen, Partner bij Anders Invest B.V.; 'in deze regio is, evenals in de rest van het land, een grote vraag naar kleinschalige woon- en zorgvoorziening voor ouderen met mensgerichte zorg. Els Vos en haar team geeft perfect antwoord op deze vraag. De locatie is voor ons een mooie toevoeging aan het Anders Invest Zorgvastgoed Fonds.'

Lees verder

13 september 2022


Al het nieuws